Wie we zijn

Professionals die impact willen creëren.

Ons team

C-Suite Leadership Communication is in 2009 opgericht door Michiel van Delden. “Ik had al heel lang de droom om ooit een soort ‘McKinsey voor change management’ op te richten. Ik heb veel projecten gezien waarin voldoende expertise op het gebied van communicatie en change aanwezig was en het toch niet lukte om echt impact te maken. Maar wanneer je die expertise combineert met de kracht van gedreven mensen aan het stuur van de organisatie, dan kun je elke organisatie in beweging krijgen. Dat is wat we bij C-Suite elke dag doen, met veel succes.”

MICHIEL VAN DELDEN
Michiel studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn opleiding was hij mede oprichter van CO-Efficient, bureau voor communicatieonderzoek. Hier specialiseerde hij zich in het toen nog nieuwe terrein van de interne communicatie.

Hij verruilde het bureau eind jaren ’90 voor Twynstra Gudde, waar hij zich verder ontwikkelde op het gebied van change management. Hij adviseerde er uiteenlopende opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Nuon, Wessanen, Rabobank, Lage Landen en de Nederlandse Spoorwegen.

In 2003 trad Michiel in dienst bij ABN AMRO waar hij verantwoordelijk werd voor interne communicatie. Hier bouwde hij verder aan zijn internationale ervaring en zijn vaardigheden als bestuuradviseur. Hij was betrokken bij talloze grote transformaties, reorganisaties en outsourcingstrajecten. Maar ook bij integraties zoals die van de Italiaanse Banca Antonveneta.

De oprichting van C-Suite was oorspronkelijk al in 2007 voorzien. Maar de overname en opsplitsing van  ABN AMRO hielden Michiel langer bij de bank, om mee te werken aan de meest complexe transformatie ooit. Uiteindelijk zag C-Suite in 2009 het licht.

 • Inge Rohde
  Inge Rohde Associate partner

  Een zeer ervaren communicatie- en change professional die zowel in consulting rollen werkt, als in posities als interim communicatiedirecteur. Ze combineert strategische kracht met het realiseren van concrete resultaten. Inge slaat bruggen naar directie, management en stafafdelingen, waardoor communicatie goed wordt ingebed in het bredere veranderproces.

 • Martje Kemperman
  Martje Kemperman Associate partner

  Krachtige communicatiemanager en trainer met oog voor zakelijke èn menselijke verhoudingen. Verbindt strategie en executie. Martje is enthousiast, gedreven, positief kritisch en extreem klantgericht. Ze levert grote innovatie- en realisatiekracht in tijden van verandering. Naast haar werk als consultant is Martje ook trainer en business coach.

 • Marjolein Huls
  Marjolein Huls Associate partner

  Als communicatie- en changespecialist met een achtergrond in bedrijfskunde heeft Marjolein een brede kijk op veranderen. Zij heeft veel ervaring bij grote corporates maar ook in de publieke sector. Ze is sterk in het ontwikkelen van strategische communicatieprogramma’s, ze faciliteert en begeleidt managementteams en ze geeft training en coaching in storytelling.